Om oss

Haparanda Wood Art är ett företag som tillverkar och säljer fritidsbyggnader från egen fabrik i Haparanda i norra Sverige. Företaget grundades år 2000 och tillverkar i huvudsak grillkåtor, lusthus och bastu. Vi har även specialtillverkning av större grillkåtor, upptill 56 m2 för hotell och turismföretag och även restaurang- och konferensanläggningar.

Vi tillverkar ca. 550 stugor per år, varav en stor del exporteras till olika länder ute i Europa.

Original Wood Art Quality

Haparanda Wood Art använder det bästa råmaterialet för tillverkning av stugor. Inom tillverkningen används endast norrlands furu. Du kan lita på att våra grillkåtor, lusthus och bastu är av toppkvalité! Vi vill värna om vår miljö, skog och mark, och därför har vi genomgått FSC®-certifiering.
FSC (Forest Stewardship Council®) är en organisation som verkar för ett ansvarsfullt skogsbruk, där man utöver lagar tar hänsyn till urbefolkning, hotade växter och djur, att människor som arbetar i skogen har bra arbetsvillkor, att skogen avverkas på ett sådant sätt att den även i fortsättningen kan växa på ett bra sätt, och i framtiden bära skog igen. m.m. När ett företag är FSC-certifierat betyder det att man följer en standard utfärdad av FSC.

Vi arbetar hela tiden på att bli bättre, lyssna på kunderna och deras önskemål, hitta bättre lösningar, allt skall fungera så smidigt som möjligt så att ni kunder skall kunna njuta av våra produkter.

WArt

Haparanda Wood Art
Tjädervägen 5
953 33 Haparanda
tel 0922-220 40
mobil 070 653 46 11
info@wart.se

Sinetti
FSC certifiering

Ladda ner broschyr!

Grillkåtor, bastukåtor, lusthus & specialtillverkning

Grillkåtor

Grillkåta för en trivsammare fritid! Tillverkad av tätfibrig norrlandsfuru. WArt – vi skapar trivsel!

Grillkåta insida 25 kvm

Grillstugor

9,2 m2 grillstuga med fem stora fönster. Tillverkad av dubbel-spontad tätfibrig norrlands furu. Isolerglas i alla fönster. Stugan är till formen sexkantig. Helt trallgolv av trä.

Grillstugan levereras komplett med grillanläggning, skorsten, trätallrik (6 st.), kniv- och gaffelset (6 st.), stor stekpanna, pannlappar och pannvante, kvartsur och innetermometer, pannunderlägg och servetthållare, flasköppnare, björkstop (6 st.), gästbok av torrträ, flaskkikare, renskinn (5 st.).

Grillstuga 9,2 kvm

Lusthus

Vi levererar lusthus av mycket hög kvalité. Lusthuset passar in likväl i trädgården, inne i stan som på landet. Med sina många och stora fönster blir det en ljus och trivsam plats att umgås på. Fönstren har isolerglas som är något tonade.

Lusthus produktion

Bastu

De bastukåtor som vi tillverkar ger en fantastisk bastuupplevelse. Även de mindre modellerna är oerhört rymliga och större modeller går att få isolerade.

Vi erbjuder även specialtillverkning där grillkåta och bastu är avdelade med en mellanvägg. Även grillen är då itudelad och står placerad mot mellanväggen.

Bastu, Polarhouse

Specialtillverkning

Vi specialtillverkar originella elementbyggda grillkåtor helt anpassade efter kundens behov och önskemål. Exempel på kunder kan vara hotellanläggningar, campingplatser och skidanläggningar för att nämna några. Användningsområdena varierar från allt mellan reception, konferenslokal, restaurang och butik. Kombinationsmöjligheterna är näst intill oändliga då man kan bygga ihop dessa kåtor med varandra. Dessa byggnader är förstås helisolerade för användning året om.

Specialtillverkning